bart Vansteelandt

Met een jarenlange ervaring in verwarming , sanitair , verwarming en ventilatie bent u bij mij aan het goede adres voor uw nieuwbouw of verbouwing.
Doordat ik het totaalpakket kan aanbieden heeft u minder zorgen om verschillende aannemers te zoeken en tevens de verschillende aannemers tijdens de werken op elkaar af te stemmen.
Daarnaast heb ik een grondige kennis en ervaring in hernieuwbare energie. Ook een depannage van uw sanitair of oud verwarmingstoestel ga ik niet uit de weg.
Veel plezier op de website en denk eraan, ik ben niet verder dan uw telefoon of PC.

Neem contact met me op via 0494656855 of info@bartvansteelandt.be
Bart

SANITAIR & VERWARMING

Radiatoren of toch maar vloerverwarming? Basisbadkamer of een relaxruimte ? Nieuwbouw of renovatie ? Neem gerust contact op, wij gaan niets uit de weg en staan steeds open voor vragen of een offerte

SANITAIR

Onder het begrip sanitair valt alles wat er tijdens de nieuwbouw of verbouwing/renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche enz. met als doel: de verzorging van het lichaam.
Van waterleiding/kraan tot afvoer/riool, alles wat er tussen zit valt onder dit begrip. Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan dat in ziekenhuizen, inrichtingen en dergelijke. Er is enorm veel keuze aan vorm, materiaal, mogelijkheden en gebruiksdoel op de markt. In het aanbod is duidelijk verschil in kwaliteit en prijs van het sanitair en overig materiaal.

Sanitair is niet enkel een kraan , maar ook de buizen , afvoeren en collectoren. Ook een regen-of putwaterpomp wordt onder deze noemer geplaatst. Wij gebruiken enkel de beste materialen zowel in de muur of onder de grond als de zichtbare delen.
Geen half werk bij ons. Bij ons zijn ook alle kraanwerk, badkamermeubels, douchecabines, etc te verkrijgen aan zeer competitieve prijzen.
Wij realiseren uw droombadkamer. Voor het eventuele metsel- en tegelwerk heb ik zeer competente collega’s die zich al jaren onderscheiden door hun vakkennis en professionalisme

VERWARMING

In Nederland en Vlaanderen komen systemen waarin water wordt gebruikt als medium om de warmte te transporteren het meest voor. De cv-ketel  of warmtepomp verwarmt hierbij water dat via leidingen door radiatoren stroomt die de warmte afgeven. Het afgekoelde water stroomt vervolgens weer terug naar de warmtebron, waar het opnieuw wordt opgewarmd. Bij de meeste systemen staan de radiatoren parallel, dat wil zeggen iedere radiator heeft een eigen heengaande en teruggaande leiding en iedere radiator kan afzonderlijk worden geregeld met behulp van een radiatorkraan. Sommige oudere systemen hebben een enkele leiding waarin alle radiatoren in serie zijn gezet. Het is bij deze systemen niet mogelijk de doorstroming van een enkele radiator te variëren. Rond radiatoren kan een ombouw worden geplaatst, waarbij de lucht rond de radiator moet kunnen blijven circuleren omdat de radiator anders geen warmte aan de omgeving kan overdragen. Sommige systemen hebben een zogenaamde convector. Bij deze systemen is de radiator op een bepaalde wijze onder de vloer geplaatst en dus niet zichtbaar. In plaats van, of in combinatie met radiatoren, kan ook vloerverwarming worden toegepast, hierbij stroomt het warme water door buizen in de afwerkvloer, hierdoor zal de gehele vloer gelijkmatig opwarmen.